Cinsteste-l pe Dumnezeu, mereu !


O Duminica binecuvantata, de Dumnezeu, sa avem prieteni dragi, din lumea intreaga, iar bogatia si frumusetea sufletului sa ne fie, sanatatea, pacea, armonia, bucuria venite de la Domnul nostru, Tatal ceresc, sa ne bucuram de ele, in casele si familiile noastre!

Amin!

Sanatatea, armonia, pacea, iubirea, sunt binecuvantari date de Dumnezeu. Primeste-l pe Dumnezeu in sufletul tau,si aceste binecuvantari, Domnul, peste familia si casa ta le v-a revarsa, prieten drag oriunde te vei afla in aceasta  lume, deoarece sta in puterea Domnului, cu ele sa te binecuvanteze, oricand si oriunde vei fii, in lumea aceasta, caci Domnul este stapanul a tot . . . pe ce noi pasim, iar fara de Domnul, noi nici macar oxigen de respirat nu am avea, caci EL Dumnezeu, e Creatorul a tot ce exista in intreaga lume, e Creatorul meu, al tau, al tuturor , Credinta in Domnul, e bogatia din ale noastre suflete, crede-ma prieten drag, cand credinta ai, esti mai bogat decat cel plin de bani, in banci si buzunare.

©2019Author: Sorina Hasballa
 
      

Binecuvantari , precum sanatatea, pacea si armonia, iubirea bucuria sa persiste in vietile noastre, e cea mai mare provocare pe calea vietii, caci cheia pentru ele, e credinta ce trebuie sa existe in ale noastre sufletele.
Adanc si intins precum Oceanul , sa ne fie credinta in sufletele noastre, prieteni dragi de pretutindeni !

sh@keepthefaith 💕

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

%d bloggers like this: