Dorinta, pentru Sarbatoarea binecuvantata


©2019/art.photo/ by sorinahasballa

Atata frumusete, in aceste minunate flori, iar sentimentul cel transmit, e unul de armonie, iubire si pace in suflete.
Ce minunat ar fii prieteni dragi, ca aceste sentimente, sa le avem noi toti in suflete, si nu doar pentru cei dragi, ci in general . . .   lumea, mai buna ar fii, iar Dumnezeu s-ar putea si El odihni,  caci odihna nu are,  la cat El, munceste zi si noapte, pentru a ne ocrotii de propriile, rautati ale noastre, de milenii.
Sa ne revizuim cu totii, tolba sufletului, caci e multa, multa iubire acolo, asa ne-a creat Dumnezeu, plini de bunatate, oameni dragi din intreaga lume, deschideti-va tolba sufletului, caci Dumnezeu, a pus acolo doar sentimente bune, pentru noi toti. . .  deschideti, si emanati pace si armonie, multa iubire sa fie, incat sa se lumineze pamantul, de atata iubire, caci e Decembr'e, e de  Dumnezeu binecuvantat, acum de milenii, cand o stea cu stralucirea aparte, pe ceruri a aparut, de Dumnezeu trimisa, ca noua sa ne vesteasca, nastera unicului sau fiu, Isus, ce aducea cu el "Adevar, Viata & Iubire".

sursa-imagine/ https://pixabay.com/ro/photos/na%C5%9Fterea-cr%C4%83ciun-pruncului-isus-3023492/

Oameni buni si frumosi, cum Dumnezeu ne-a creat, deschideti tolba sufletelor voastre, si luminati  cu bunatatea si frumusetea lor pamantul, nu lasati sa se scurga viata din el, umpleti-l de flori, frumoase din sufletele voastre.
Ca sa nu mai fie atata pacat si rautate, ca si atunci cand a fost sacrificat,in urma cu  milenii, fiul lui Dumnezeu, Isus, pentru pacatele, si rautatile noastre.
Emanati, multa, multa iubire, si doar pace si armonie, nu judecati, nu urati, nu faceti diferentieri, nu genocid, ci doar iubire  sa daruiti, toti din intreaga lume, incat iubirea noastra, lumina sa faca pe pamant, ca-i sarbatoare mare, acum de milenii, si cu lumina sa  intampinam, aceasta bincuvantata sarbatoare, cu bogatia din sufletele noastre, cu siguranta vom gasim in ele, iubire la putere infinita, putere adunata din ale noastre suflete, oameni buni, prieteni dragi, din intreaga lume, sa facem o cununa din a noastra iubire, plina de lumina, ca ea sa inconjoare pamantul, in cinstea nastereii lui Isus, acum de milenii, caci  motivul sarbatorii binecuvantate din  Decembr'e, nu sunt eu, nici tu sau voi, ci e Isus, fiul sfant a lui Dumnezeu
.

                                 Amen & Amen!

Author: Sorina Hasballa
©2019

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

%d bloggers like this: