Destine ingropate de covid-19


Sa ne rugam, cu totii,  Domnului, ca acest covid-19,
Sa devina un pasager trecator si nedorit, din vietile noastre
Doar Dumnezeu poate sa ne salveze si rugaciunile noastre
Catre bunul Dumnezeu !
Sa ne rugam si pentru cei, ce pana acum au fost printre noi,
Si cu siguranta  mai aveau planuri de viata,
Dar covid-19, cat ai clipii,a schimbat  destine,
Trimintandu-i in morminte, sa ne rugam si pentru ei,
si a lor indurerate familii.
Si sa-i multumim Domnului ca mai suntem in viata.

                Amin!

created using the YouCollage app

Doamne, iti multumesc ca nu ne-ai părăsit, la cat de multe greseli noi, facem zi de zi, multumesc ca nu ne abandonezi,si lupti, necontenit  vieti sa salvezi, neobosit, muncesti prin intermediul, medicilor, prin mainile lor, sa ne insanatosesti. Iar langa cei ce au fost rapusi, si in pamant bagati, mult prea devreme . . .  de acest covid-19, aparut ca din senin, langa ei Doamne, tot Tu esti, si te gandesti calea sa le-o netezesti, iar in a lor intuneric Tu Doamne, le esti lumina, in calea lor spre, somnul cel de veci, ca ei  sa se odihneasca  in pace. . . o Doamne, iubirea Ta e nelimitată , si neconditionata, iar langa cei care pe ai lor dragi, ei au pierdut, tot Tu esti, a lor alinare, caci  au sufletele pline de durere, iar langa noi, cei ce in viata mai santem, tot Tu Doamne stai, inimile sa ne întărești, caci situatia in care acest virus, a dus omenirea  Planetei, e macabră si sufletele ne-a zdrobit, iar mintea grav ne obosește, ne îmbolnăvește . . . Caci suntem impinsi de covid, in izolare far' de- a putea fii in siguranță, afara caci e pericol mare de contaminare, Covid 19 parcă cursul vieții l-a  oprit, totul stagnează, pur și simplu ni se fura parcă, din timpul real de Domnul alocat pentru viață . . . Covid, ofilește viata, si vrea sa ne conduca la moarte, pur si simplu . . . situatia ne depaseste, nu mai ține de omenesc . . . traim, doar  cu speranta de a ramane in viata . . . iar aceea speranta, ne-o poate da doar Tatal nostru ceresc, El e salvarea noastra, rugaciunea e conexiunea dintre noi, si Tatal Ceresc, rugaciunea e minune, e balsam pentru suflet, e medicament iar Domnul e singura noastra speranta a tuturor, ce in viata mai santem. Ramaneti cu Domnul, nu-l abandonati cand va e greu, incredeti-va in Domnul, si la bine si la rău, si sa nu uitam ca El ne iubeste infinit si neconditionat, dar si Domnul, are nevoie, să ii arătăm a noastră iubire, să ne rugăm,  să ii vorbim continuu, să-i mulțumim, nu doar să-i cerem, ci să ii arătăm si noi că il iubim, punându-l inainte de tot si de toate, caci El e Tatăl nostru ceresc, El e calea, viața și adevărul și e plin de iertare, si iubire pentru noi. Dumnezeu e speranta noastră a tuturora, speranta pentru ziua de maine, Domnul ne dăruiește zilnic viata, El a fost de la inceputul inceputului, El e cuvantul, El ne-a creat, si a creat totul, oare ar putea cineva , sa se indoiasca de Creatia si Puterea Sa ?

Pot unii spun da, daca de Domnul s-au îndepărtat,  iar daca acel cineva, care cumva ar îndrăzniți, si mai e si in viata, in aceste zile de restriste . . . la Domnul, sa se intoarca pana nu e prea tarziu, El, Domnul mana îi v-a intinde, si inapoi îl v-a primii, pentru ca iubirea Domnului, e precum infinitul cerului, plin de stele far' de numar,incredete in Domnul, si ramai in siguranta linga El, mereu . . . si vei simtii in sufletul tau, si in vremea bună și în cea grea, vei simtii, linistea si pacea, ce ti-o da credinta in Dumnezeu, indiferent  unde pasii tai vor umbla, daca in sufletul tau  porti credinta, Domnul te v-a binecuvanta, oriunde în lume veacul îți vei duce, omul lui Dumnezeu!

Author: Sorina Hasballa ©2020/words4you

                                                                                          

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

2 thoughts on “Destine ingropate de covid-19

    1. Desigur parerile sunt impartite, dar cu siguranta, din toata aceasta situatie fara de precedent, Domnul incearca din rasputeri sa aduca pe linie de plutire viata, din tot ceea ce v-a mai ramane . . . din gresala ,care cu siguranta e facuta tot de mana omeneasca, si da Domnul chiar si in aceste momente de nenorocire, ne ajuta sa vedem ca nu e deloc bine, cum noi am ajuns sa traim, din toate punctele de vedere .

      Liked by 1 person

Comments are closed.

%d bloggers like this: