Pacea, din suflet


Doamne, Tu ne-ai binecuvantat dimineata, trimitand pe cer, iluminatorul zilei, soarele de tine creat, sa ne aduca, pace si lumina, sufletele sa ne mangaie, in vreme grea. Tu nu ai uitat nici azi, sa ne trezesti, desi muncesti neincetat, faci totul pentru noi, atat de mult, Tu ne iubesti, dar noi Doamne, nu meritam . . .
Dar Doamne,Tu nu ne lasi, nici acum cand Raul,catre prapasite ne trage, ale noastre vieti, vietile noastre e ca o frunza pe o cascada, prapastia doar ne asteapta, in ea ca sa cadem, si Tu Doamne muncesti si iar muncesti, din greu sa ne salvezi sa nu cadem in ea, intelegem noi oare asta ?
Lasa binecuvantarile Domnului, sa -ti inunde sufletul, viata. Primeste-l pe Domnul in viata ta, si El v-a trimite o ploaie de binecuvantari, asupra casei tale si a familiei tale la bine, si la greu, iar la greu, nicicand nu te indoii de Dumnezeu, caci El v-a sta langa tine neclintit, cand poate nimeni nu ar sta, dar El, Domnul e scutul, turnul in care sa te adapostesti, e salvarea, noastra a tuturor, mereu.
words4you/by sorinahasballa
capture.photo/by sorinahasballa ©2029/words4you

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

%d bloggers like this: