Linistea si armonia, din viata mea


Linistea & armonia , din viata mea le- am primit, doar acum 5ani, dragii mei, ele cantaresc in balanta vietii, diminuiand din greutatea crucii, ce fiecare o avem de dus, in ale noastre vieti . . . aici cei doi factori linistea & armonia interioara, care vin doar de la Domnul, aceste doua daruri iti fac viata mai usoara, te ajuta sa judeci limpede, iti da liniste in tot ceea ce faci, si simti totul intr-o armonie pe care nu o poti avea doar de la Domnul, prin rugaciune continua, si credinta multa, precum am mai spus, doar de la Domnul ele vin . . . nu o gasesti in bani nici in trufii, egoisme, inselatorii, ura, razbunari, barfe . . . sau multe altele care in miezul lor contin fapte, care in final, doar te adancesc, tot mai mult si mai mult, in intunericul ”raului”.

Oameni minunati, eu imi doresc ca si voi sa simtiti aceste daruri, ce vin de la Domnul, daca pasii ii purtati doar pe cale Lui, nici cand nu e prea tarziu , nici pentru mine nu a fost . . . linistea & armonia de care toti avem atata nevoie pentru a noastra sanatate, nu o cautati in locuri gresite . . . Sursa lor e chair Domnul, si a Lui creatie, e pretutindeni in jurul meu, al tau, al tuturor, doar trebuie sa pasiti pe calea luminata a Domnului, e minunata, e plina de flori, doar sa vreti sa le observati, frumusetea lor va vor da linistea, de care aveti nevoie in vietile voastre, caci in ele si multe alte minunatii, de Domnul create, ve-ti vedea in ele, lucrarea mainlor Lui, si atunci ve-ti stii pretuii linistea & armonia, ce in suflet ve-ti primii chiar de la Tatal Ceresc, vorbiti-i Domnului chiar de azistazi, nu ezitati, schimbati- va stilul de viata, cautandu-l pe Domnul, si El, stresul il v-a lua de pe umerii vostrii, nu ezitati . . . caci Dumnezeu, omeni minunati ne-a creat pe toti de la bun inceput, doar valtoarea vietii ne-a schimbat, multi am gresit, si eu am fost printre ei, pur si simplu am deviat, unii mai mult atii mai putin, cu totii gresim, dar Domnul mereu asteapta, sa ne corectam . . . da, ne asteapta cu mana intinsa, doar sa intindem si noi mana catre El, si El, Tatal Ceresc de jos ne ridica, cum si pe mine m-a ridicat, omule bun nu ezita, e atat de minunata calea Domnului, atata liniste & armonie sufleteasca, Domnul iti da, incat crucea ce fiecare o avem de dus, ori cat de grea ar fii, noi mai usoara o vom simții, desi greutatea ei v-a fii aceeasi, dar linistea & armonia, data de Domnul, v-a creea un balans vietii, nu il lasati pe Domnul cu mana intinsa . . . pana nu e prea tarziu in viatile voastre, oameni minunati.

Cautati-l, pe Domnul si a Lui cale luminata, inainte de orice oferta, ce ochilor straluceste, dar sa stii ca nu reusesti sa obtii , de cele mai multe ori ce ochilor place, sau ceea ce-ti doresti intotdeauna, pe cai curate fara de pacate, nu uita banul e ochiul dracului, nu sarii la ofertele ”raului” ,caci el te corupe usor . . . nu exista asa ceva omule bun, pe calea Domnului, caci pe pamant poti traii doar modest, din munca curata, si lucruri cinste, multa iubire, doar asta accepta Dumnezeu.

©2020/capture.photo.art& words4you/by sorinahasballa

Cat de mareata e creatia Ta, Doamne, doar uitandu-ma in jurul meu, lucrarea mainilor Tale e pretutindeni, si imi hranesc privirea ,mintea si sufletul cu liniste & armonie, toate de la Tine le primesc, Doamne-ti multumesc. Amin!

Cerul, stelele, luna, soarele, ploaia, vantul, pasarile cerului, norii, marea in splendoarea ei, cu tot ce locuieste in ea, animalele pamantului, fulgii de nea, 4anotimpuri minunate, muntii falnici, paduri nesfarsite, campii  imbracate in matasea petalelor . . . macilor, dealuri plini de copaci, cu flori viu colorate in culori nelimitate & minunate, toate acestea sunt linistea din sufletul meu, caci in ele vad, Doamne munca mainilor tale, creatia Ta, e sursa linistii mele, e armonia din viata mea, Doamne, iti multumesc pentru toate minunatiile, ce pentru noi toti, Tu le-ai creat, Tu esti Regele cerului si a intreag pământului, planeta toata cu tot ce e pe ea, toata e creatia Ta, cat de Maret esti Doamne Tu, nici un muritor nu poate contesta asta.

©2020/words4you/by sorinahasballa

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

%d bloggers like this: