M-ai maret decat Domnul, nimic nu e . . .


Iubirea Domnului, e mai mare decat creatia Lui,
Nu are margini, si noua ne e daruita, neconditionat
Cine poate sa ignore asa ceva . . . Numai cine e cuprins in mrejele ”raului”.
Doamne, noi nu meritam, iubirea Ta
dar Tu, tot ne iubesti, si ne ierti, daca la Tine venim, si vrem sa redevenim, oameni minunati cum Tu ne-ai creat, ce ar trebui sa se mai intample
ca toti sa intelegem, a Domnului iubire . . . ?
Pentru noi toti, oare sacrificrea Lui Isus
acum de milenii, nu ne-a fost deajuns?
Doamne iarta-ne, te rugam daca nu e prea tarziu . . . . ca nu realizam cat de mult gresim.

Oare ar fii lumea prea buna, daca toti am tarii dupa cuvantul Domnului, multi s-ar plictisii oare? daca nu ar putea sa paseasca si pe cai ce umbresc calea Domnului .

Cred ca ar fii mult adevar si iubire, daca toti am reusii sa traim in legea Domnului, da asa ar fii, nu am cunoaste trufii, ura, razbunari . . . ar fii calea Domnului, asa ar fii.

source/ Magazine unlock

Plange pamantul & cerul,plang florile de mila noastra, ca nu intelegem a Domnului iubire, ori ne este greu pe a Lui cale sa ne asezam pasii, ca nu e deloc usor sa stam pe calea Domnului, ca e mult adevar, transparenta si iubire, dar garantat e mai sanatos, si daca nu esti un inrait al banului, e minunat, zic inrait a banului, caci eu am fost si amarnic am gresit, saracia e puritate e suflet curat, e greu dar asigurat se poate trai chiar minunat, saracia nu e o rusine, ci doar e neplacut, rusine e cand ti-e gol sufletul de cuvintul Domnului, aceea e de fapt saracie , in rest Domnul ne da, si noi incropim, si din nimic facem lucruri bune . . . cu bogatia din suflet, caci acolo dainueste cuvantul Domnului, cine-l primeste.

©2020/capture.photo&words4you

Om minunat iubeste viata modesta, e minunat, sa simti cum Domnul, lucra in viata ta. Intinde-i mana Domnului, nu il mai face sa te astepte.

O zi linistita oameni buni & minunati, ramaneti buni, precum cum v- a creat Domnul. Amen!

Author: Sorina Hasballa

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

%d bloggers like this: