Amprenta frumusetii


Buna dimineata, oameni minunati, de Domnul binecuvantati, cu darul vietii.

E plin de viata azi, e mult soare, cu pasi mici dar siguri, Domnul lucra prin noi si pentru noi, pentru bunastarea noastra, a tuturor.

Uita-te in jurul tau, caci cum afara pasesti, totul ce te inconjoara, si la viata te cheama, de  Domnul e dat si e atat de minunat, cerul si soarele, care te saluta de cum te-ai trezit, si Domnului i-ai vorbit, cat de minunat e tot ce Domnul ne-a dat, din neconditionata lui iubire.

Dupa atata stat pe izolare/covid-19, cu totii vom stii sa pretuim, si un fir de iarba, si floarea ce-n umbra lui sta, nu vom mai ignora nimic, ce de la Domnul noi am primit . . . da, sa apreciem totul caci vietile noastre sunt trecatoare, si timpul nu-l mai dam inapoi, apreciaza om minunat, tot ce Domnul ti-a dat acum, cand e momentul tau, apreciaza-ti darul vietii, bucura-te cu modestie de el, si apreciaza prezenta Domnului in viata ta.

O zi linistita, in care frumosul, sufletul sa ne umple, ca de la  Domnul, vine totul, tu om minunat doar observa, si pasarea, care cu maiestrie zboara de asupra ta . . .observa tot, ce de Domnul a dat, caci toate acestea aduc liniste & armonie sufletului tau.

©2020/capture.photo.art & words4you/by sorinahasballa

Author: Sorina Hasballa

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

%d bloggers like this: