De nepretuit . . .


Cuvantul e Domnul, e toata creatia Lui, e tot ce cuprinde pamantul, de o maretie unica, . . . da, asa e creatia Domnului, toata de mana Sa lucrata e perfecta, si noua data, sa ne traim vietile, cu cinste, pe calea Domnului, e planeta toata. Observa doar, om minunat de Domnul creat, caci pe ea iti duci pasii si veacul, nici cand de creatia Domnului sa nu te indoiesti, ar insemna sa te indoiesti de Cuvantul Lui.

capture.photo/by sorinahasballa

Cuvintul, Domnului e pur si curat, precum argintul, si mai valoros decat aurul . . . aurul curat de pe intreg pamantul, e de nepretuit, e Cuvantul Domnului, e plin de advar, bunatate, si iubire, odata ce l-ai citit, iti doresti sa-l citesti mereu si sa urmezi, Cuvantul Sau, iar bogatia lui, sa-l tii in sufletul tau, desi e foarte greu de pastrat . . . caci Cuvantul Domnului, cu el aduce doar adevar, ce sta doar in sufletul curat. Dar totul e posibil, caci Domnul te intareste sa mergi inainte, dar cu cinste in tot ceea ce faci si in orice situatie Domnul, te sustine pe cai doar de El stiute. Cine in suflet poarta, bogatia Cuvantul lui Domnului . . . viata usoara pe pamant nu v-a avea, dar v-a fii in paza Domnului mereu, si in ocrotirea Sa. Iar daca intunericul, v-a vrea sa-l cuprinda, in intunericul lui, v-a razbate lumnina Domnului, si-l v-a ajuta sa iasa din umbra raului, si sa mearga inainte, pe calea luminata a Domnului.Linistea & armonia, bucuria si iubirea, mereu, v-a inconjura persoana ce v-a vrea, din tot sufletul sa aleaga calea Domnului, v-a stii sa se bucure, de lucruri modeste si mereu sa-si iubeasca aproapele. Ferice de cel ce poate purta, in sufletul sau, Cuvantul lui Dumnezeu mereu, caci pe calea Domnului omnului e loc doar de bunatate si iubire, om minunat, cauta calea luminata, si vei fii bogat in suflet pe acest pamant, iar modestia v-a fii haina ce o vei imbraca, Si in al tau portofel, tot ea v-a sta, Mai bine sa traim cu modestie si adevar, Pe calea Domnului, decat in minciuna si stres in intunericul raului . . . Traim in vremuri tot mai pline de coruptie, vreme in care intunericul raului, face orice ca sa inghita cat mai mult din cei ce poarta in suflet cuvantul Domnului, dar nu uita om minunat pe calea ” raului” toate simtamintele ce le ofera Domnul raul le trimite in intuneric in temnita, ferestete de fapte intunecate omule bun, cauta mereu candela de pe calea domnului acolo e doar iubire, vise de implinit, dorinte rasete . . . e pur si simplu viata. O seara inconjurat de sentimente bune ce de la Domnul vin, si te asteapta sa te bucuri de ele in a ta familie sau cu prieteni, nu le lasa sa dispara, in intunericul raului . . .

source photo/Magazine Unlock/ mix photo with CollageYou

O maretie desavarsita , creata de Domnul doar pentru noi, cum ar putea cineva sa nu-l iubeasca pe Domnul, Tatal Ceresc al nostru al tuturor Tatal perfect, care ne poarta o iubire infinita pentru toti copii Lui. O seara si o noapte linistita sa avem cu totii, in ocrotirea Domnului, oameni minunati, ori unde ati fii in aceasta lume.

©2020 Author: Sorina Hasballa 

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

%d bloggers like this: