Domnul ne ajuta , si viata rezista . . .


Domnul revarsa, peste ale noastre case, din intreaga lume , binecuvantarea Lui, in fiecare dimineata, onoreaza viata, apreciaz-o cum stii mai bine trecatorule prin viata, si daca simti ca viata te apasa, nu uita Domnului mereu sa ii vorbesti, iar El calea- ti netezeste, prin linistea ce ti-o trimite, sa -ti inlocuiasca stresul din minte, care face ravagi in mintea si corpul omenesc, pur si simplu ti-l oboseste, inainte de a munci ceva, vorbeste-i Domnului, oricand stresul te cuprinde, Domnul iti da intelepciune si cel mai important, acea liniste & armonie care te face sa vezi lucrurile, si pasii clar ce ii ai de facut, nu te grabii impins de stres, la fapte necugetate, vorbeste-i Domnului inainte de a lua decizii grele . . . vorbeste-i mereu si inainte de a incense orice facilitate, cum lumina diminetii ochii tau o vede, fa ca Domnul sa fie priorities nr.1 in viata ta, iar viata -ti v-a devenii, precum florile Primaverii.

Viata e viata, apreciaz-o la valoarea ei ” inestimabila”, caci ea razbeste si traieste si in piatra seaca, precum floarea din imagine, poza ce azi am facut-o, pentru acest articol, da viata rezista cu voia Domnului in orice situatii si Domnul asigura, necesarul pentru viata, ca e de Domnul data, iar daca esti cu Domnul nici chiar viata insasi nu poate sta impotriva ta, ci trebuie sa continue, da . . . iar Domnul asigura necesarul ei, chiar si cand provine din piatra seaca, un petic de cer senin, un picur de ploaie si viata merge inainte, cu greutatile ei cu tot, caci il ai pe Domnul cu tine, in viata ta, prezenta Lui e totul, viata rezista ori cat de grea ar fii, doar trebuie sa avem vrere si soarelae ne v-a surade . . . oriunde am fii cu voia Domnului.

O zi din ce in ce mai sanatoasa, Domnul ne asigura , caci pe toti ne iubeste, iar cei pierduti de pe calea Domnului, reveniti maxim cu totii la Tatal Perfect, Domnul nostru, caci toti suntem copii Lui . . . intrebarea e daca esti pregatit sa recunosti si sa primesti in sufletul tau, Cuvantul Domnului, fii pregatit cand Domnul la usa sufletului tau bate sa-i deschizi, nu-L lasa sa astepte , nu te indoii nici o clipa de El . . . Domnul e salvarea noastra a tuturor,

Vorbeste-i Domnului sa poata sa reverse asupra ta , binecuvantarile Lui de sanatate, liniste & armonie , bucurie, iubire . . . viata. Iubeste-l pe Domnul precum iti iubesti propria-ti viata, si traieste in credinta pe calea Domnului luminata.

©2020Author: Sorina Hasballa

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

%d bloggers like this: