Ramaneti, cu Dumnezeu


©2020/capture.photo&art/by sorinahasball made with,CollageYou app

PS. 37. 4,5,6.

Domnul sa-ti fie desfatarea*, si El iti v-a da tot ce-ti doreste inima.

Incredinteaza*-ti soarta in mainile Domnului,

Increde-te in El, si El v-a lucra,

El va* face sa straluceasca dreptatea ca lumina, si dreptul tau ca soarele la amiaza.

Taci* inaintea Domnului, si nadajdueste** in El .


Doar Domnul, creatorul nostru, si locuinta data de Domnul, tuturora din lume, pamantul, ce pe toti ne gazduieste fara de chirie, prezinta siguranta pentru noi mereu , si indoit acum in vremea covid-19, Domnul care a fost si este in urma pasilor nostrii mareu, ca sa ii calauzeasca catre calea cea luminata de El, calea Domnului. Sa nu ne pierdem, suflete minunate, in aceste momente de cumpana, ci sa ne  ingriim, caci Dumnezeu, ne ocroteste si pasii n-i calauzeste, sa nu ne indoim de Domnul, in momente grele . . .
Atat de puternic se implanteaza in mintile noastre, acest “covid-19,” incat unii din noi,  mai panicosi si slabi de  inger, se auto-imbolnavesc singuri, nu permiteti negativismul, pesimismul, sa fie hrana mintilor voastre oameni minunati, hraniti-va mintea cu pozitivizm precum; Domnul e cu noi ori ce ar fii, El e linistea si armoinia sufletelor noastre, si nu uitati multa roagaciune, oameni minunati, de cateori simtiti ca va cuprind temeriile, stresul . . . doar roaga-te ,vorbeste-i Domnului, El te v-a asculta si de indata dupa rugaciune, frica, stresul sau alte ganduri grele , vor fii inlocuite de liniste & armonie, increde-te puternic in Domnul.
Singurul  doctor, medicament, balsam pentru ale noastre suflete, in acesta situatie fara de precedent, e Dumnezeu, credinta si rugaciunile noastre catre El. Ramane-ti pozitivi, oameni buni din intreaga lume, ramaneti pozitivi, sanatosi,ramaneti cu Dumnezeu, El Domnul are grija de noi mereu.
Tot prin ce trecem acum, cu siguranta nu ne-a daruit Dumnezeu, iar daca Domnul ne-a daruit inseamna e grozav de suparat pe noi, pentru ale noastre greselisi, cu siguranta, El muncesti acum pentru noi toti, din greu zi si noapte.

Oameni minunati, lasati linistea & armonia mintea si sufletele sa va cuprinda caci dela Domnul vin ele dupa ce-i vorbim . . . si nu uitati, cu bine sau cu rau, mergem inainte caci suntem in grija lui Dumnezeu cu totii . . .pozitivi si nu uitati ca Dumnezeu.

by/ Sorina Hasballa
©2020/words4you

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

%d bloggers like this: