Adaptarea covid-19, vine . . . cu voia Domnului


Domnul, nu ne-a promis ca in drumul vietii noastre, nu vom intalni furtuni, care sa vrea sa ne spulbere de pe fata pamantului . . . dar in schimb ne-a promis, ca ne v-a ocroti si calauzi pasii, pe calea cea luminata a Lui , daca purtam in suflete legea cuvantului Sau . . . caci unde e dreptate si bunatate, acolo e lumina Domnului, ramai in lumina om minunat.

Poti omule bun, sa-ti tii pasii pe calea Domnului?

©2020/capture.photo.art/by sorinahasballa

Pe a Domnului cale, e atata lumina, incat intunericul nu-i face fata, se risipeste in adancimea si negura pamantului, si in a lui suparare & rautate, intunericul arde continuu . . . Linistea & armonia, de Domnul ne sunt asigurate, daca in legea cuvantului Sau traim, ele pace aduc omului si intelepciune, sa-si gandeasca si oranduiasca, viata pe calea Domnului.

Covid-19 traind . . . o intunecime parca peste omenire s-a lasat, dar Domnul ne asigura lumina, de care atata nevoie avem, ca sa mergem inainte, da . . . Domnul ne asigura acel necesar de a merge inainte . . . dar noi cu vrerea noastră, sa participam, si sa ne adaptam acestor vitregi vremuri, iar prin multă credinta și unitate sa-l trimitem de unde a veni, din întunericul sau, pe acest covid-19. Mergi inainte om minunat, Domnul e mereu in umbra ta, si te sustine, cauta calea luminata, caci ea mereu razbeste in intunericul ce parca ar vrea sa inghita, pamantul de sub ale noastre picioare. Obserrva omule bun, si tu omule pierdut, in a intunericului mreje, observa a Domnului cale, caci ea a existat, exista, si mereu v-a exista, pentru toti cei ce au iubire pentru Domnul, in inima lor. Adaptati-va brandului covid -19, caci e ceva trecator . . . intunecat, care se v-a pierde in fata luminii, de pe calea Domnului, nu lasati un covid -19 sa ne conduca vietile , crede in Domnul si adapteaza-te situatiei caci e momentan, Domnul ne-a creat mai puternici decat acest intunecat covid-19, inarmeaza-te cu multa credinta, si a Domnului cuvant, care e lege pe intreg pamantul, sa fie cuvantul Domnului, al tau scutul, om minunat . . . in acest moment intunecat, caci el te v-a apara si conduce doar pe calea luminata a Domnului, increde-te complet in Domnul, mergi inainte.

. . . da, adapteaza-te conditiilor create de acest intunecat covid-19, dar nu-l inspira & respira, Inspira & respira, gandeste & traieste, in a Domnului credinta, si cu al Domnului cuvint, purtandu-ti pasii doar in calea luminata,caci acolo pentru intuneric loc nu este, se pierde . . . se risipeste, precum nisipul suflat de vant, doar se amageste . . . ca apoi sa se retraga ii intunecimea pamantului si sa arda pe veci ca un greu pacat.

©2020/capture.photo.art /by sorinahasballa

©2020 Author : Sorina Hasballa

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

%d bloggers like this: