Invitatie


Nu stiu cum e vremea pe la tine om minunat, ori unde te-ai afla in aceasta lume suferinda, un singur lucru stiu, ca daca ale mele ganduri, in cuvinte pentru tine scrise , le -ai citit, Domnul te-a trezit si ziua ti-a binecuvântat, si ți-e bine, iar eu ma bucur pentru toți, caci a Domnului iubire e infinita, oameni minunati, si o împarte cu noi toti. Accepta-ti ziua asa cum e, ca e o minune si de la Domnul vine, ca e ploaie bucura-te si lasa obrazul si sufletul sa-l spele ca s-au incarcat de durere, de durerea intregii omeniri . . . soarele sa-ti aduca o calda mangaiere pentru tot ce simti ca ai pierdut, iar vantul cu a lui adiere usoara sa te cuprinda . . . precum o îmbrățișare, iar micutele stelute, din fulgi de nea, sa-ti aduca aminte de infinitatea de stele, si ca printre infinitatea lor, o mica stea iti poarta numele si destinul in ea. Tu om minunat, doar primeste cu bucurie, orice vreme Domnul a pus in ziua tie daruita, si binecuvantata, multumeste-i Domnului, si primeste-o cu cinste, ca e o binecuvântare, ca esti sanatos si in viata, nu conteaza ce vreme e, in ziua primita, cinsteste-o in al tau suflet, condimenteaza-o cu multa daruire, iar iertarea sa-ti fie mare precum iubirea din al tau suflet, ca ele dau culoare zilei tale sa ai multa iubire și iertare, zambeste si nu uita sa fii asa cum Domnul asteapta sa fii . . . un om minunat care pasii isi poarta pe calea Lui plina de lumina ,acolo e totul transparent ,curat si bunatatea nici cand nu lipseste . . . si nu conteaza ca nu va cunosc, vreau sa cred ca in lumea aceasta cu totii suntem minunati , caci suntem a Domnului copii cu totii, a Sa creatie, si ce e creat de Domnul, numai bun poate sa fie, doar ca printre noi de-a lungul timpului si de la inceputul inceputului, a existat si cel rau, care a corupt tot ce a putut . . . pe multi dintre noi, Domnul intotdeauna ne asteapta sa ne intoarcem la El, ne iarta caci ne iubeste infinit, si incearca sa ne salveze sufletele, din mana celui rau. Deschide -ti fereastra sufletului, ca Domnul sa poata sa te ajute, cere Domnului in numele Lui Isus iertare, si vei vedea cum Domnul isi intoarce a Lui fata plina de lumina catre tine, lumina Domnului, intunericul ce te-a cuprins v-a face sa piara, si vei simtii cum Domnul v-a lucra in a ta viata, schimbarea e uimitoare , viata iti v-a fii invadata de o liniste sufleteasca care te v-a ajuta in toate, stresul din viata ta, v-a fii inlocuit de rabdare, ura si barfa rautatile, toate vor fii inlocuite cu bunatatea, iubirea , iertarea . . .

Credinta in Domnul, te invit sa ai. . . . scăpa de întunericul și sclavia celui rău !

capture.photo.words4you/ by Sorina Hasballa

Iubeste si iarta, si iarta din nou, ca ura si rautatile ce viata ne-o intuneca, sa nu-și facă casa în ale noastre suflete, cel rău, se zbate acum mai mult ca oricând, sufletele, vietile in sclavie sa ne ia, raul dispare doar în a Domnului lumina, transformandu-se in tarana, lasa lumina Domnului in viata ta sa intre,iar lanturile ce sufletul ti-l tine in sclavia intunericului,se vor rupe, lasa-l lumina Domnului sa rupa definitiv aceste lanțuri, caci Domnul te iubeste si din nou fata isi v-a intoarce catre tine . . . tu doar aduna-te si deschide fereastra sufletului catre lumina Domnului, si eu am facut-o poti si tu sa o faci, recapata-ti statutul de om minunat . . . asa cum Domnul ne-a creat de la începutul inceputului, nu zăbovi prea mult, ca nu realizezi imensitatea ce o pierzi, din timpul setat de Domnul în al tău destin, ce e atât de pretios secunda de secunda, căci el se scurge rapid și nu mai e cale de tic – tac în revers, te invit azi sa îți schimbi gândurile negre în gândire senine, cu liniște în suflet, lumina si înțelepciune, iubire și iertare, adevar, si viață, toate de la Domnul vin, în fiecare dimineață, când El ne trezește, atunci când noi ii vorbim în numele Lui Isus, sa-i multumim pentru a dimineții binecuvantare, ce zilnic ne daruieste…ce minunat când Domnul ne trezește și de noi nu a uitat.

Da, nu va cunosc dar in sufletul meu e lumina multă, si cu voi toti vreau sa o impart, aceasta minunune, ce Domnul îmi transmite de cate ori ii vorbesc, e minunat cum Domnul lucra în viata mea, și vreau sa spun, ca la fel Domnul v-a lucra în viețile tuturor celor ce vor sa primească iubirea Domnului, Domnul lucra din greu in a mea viata ca intuneric in suflet, sa nu mai fie nici precum o umbra, munca nu e usoara,e nevoie mare și de truda noastră de ambiția de a vrea sa îl primești pe Domnul în viata ta, nu uita, umbra sta la panda mereu, si vrea sa incurce lucrarea Domnului in ale noastre vieti, Domnul lucra, iar cel pentru care lucra, trebuie sa fie pe val cu Domnul, caci altfel se cufunda din nou in al ”rauluiin intuneric din nou, si e greu de acolo sa mai iesi, cu fiecare cadere Domnul lupta tot mai mult, sa ne recupereze din sclavia ”raului’.’

Ne auzim Duminica viitoare, gânduri bune de la mine către voi toți, va iubesc, sa fiti in siguranță, grija de voi toți, și nu uitați, rugăciunea e minunea ce viata mie mi-a schimbat . . . Lasă-l pe Domnul sa lucre in viata ta, primind-l în inima ta.

Crede in Domnul și in puterea rugăciuni, simte cât de minunat Domnul te-a creat ca să trăiești, crede în Domnul sa poți simții pacea ce El o revarsă peste toți ce îl iubesc și peste a lor familii. Amin!

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

%d bloggers like this: