Nici când nu am sa renunț…


Bună oameni minunati, absenta mea, nu înseamnă că am renunțat sa va scriu…
Nu e asa și ce e mai important, nu am sa renunț la credinta în Domnul, nicicând, e tot ce am și nu am nevoie de mai multa bogăție, pentru că tot ce Domnul e, e de neprețuit, e Tatăl ceresc al tuturor, dacă vreți, voi oameni minunati.
Am absentat. de multe ori, dar va scriu din nou ale mele trăiri, gânduri, absenta de a va scrie nu înseamnă că Domnului nu ii vorbesc.
Sănătatea mă limiteaza, nu zic aceasta ca să ma pling, nu dragilor, am învățat ca nimic nu se întâmplă în ale noastre vieti fără un motiv, asa ca uite ca m- am adunat și sunt acum cu voi, căci dacă Domnului nu m-aș ruga, posibil ca nu as mai exista de mult, Domnul e medicamentul meu, balsam pentru ale mele dureri… si e nemaipomenit, Domnului sa te destăinui cu un suflet curat, si sa nu-i ascunzi nimic din ale tale greșeli, sa fii în fata Domnului precum un copil nevinovat, care are nevoie continuu de Tatăl lui, pentru a exista, doar trebuie sa ne deschidem mintea, sufletul, si sa punem în mișcare vrerea, care Domnul ne – a dat-o de cum ne – a creat, da . . . multa iubire, vrere și iertare pe măsura iubirii, ce e sadita in ale noastre suflete, tot de la început… de către bunul Dumnezeu.
Posibil sa va plictisesc cu același subiect, care va trimite către Domnul, către Isus, da altceva nu prea am ce sa va spun decât ceea ce primesc și simt după rugaciune și vreau sa știți și voi ca Domnul lucra într-adevăr în viețile noastre, asta transmit mai departe, căci cred ca de aceea am primit acest dar, chiar dacă asa târziu… dar scriu când cuvintele ma abunda, în suflet și minte și ele au început din 2015, si asa simt, cred ca trebuie sa scriu și sa transmit ca Domnul vrea ca toți sa ii întindem mana întru credinta, sa-i cerem iertare și îndurare în numele Lui Isus, sa renunțăm la stilul de viata libertin și sa înțelegem ca darul vietii zilnic daruit, în aceste vremuri precare, e o sansa ce fiecare o primim ca sa lucram în ale noastre vieti, sa schimbam ce e rău în bine, e munca multa la oricare dintre noi, caci fiecare facem greșeli, vorbeste-i Domnului, eliberează-ți sufletul, cunoaște simțământul de a traii rugandu-te continu, simte pacea Domnului asupra ta, e ceva ce nu poți simții într-o viata trăită libertin.
Nu va lăsați devorati de întuneric … rămâneți pe calea cea dreapta și luminata a Domnului.

by sorinahasballa

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

%d bloggers like this: