Cea mai valoroasa


speranțe mii și mii, dar cea mai valoroasa dintre ele, e speranta pentru ca lumina ochilor nostrii, sa zareasca o noua zi, far de ea . . . celelalte speranțe nici ca ar mai exista, caci far’ a Domnului binecuvântare, lumina dimineții cu toții, nu am mai vedea-o, iar speranțele s-ar risipii odată cu adierea vântului, precum nisipul din deșert…
Doamne – ti mulțumesc pentru ca veghezi noapte după noapte, somnul celor dragi mie, si ca în sufletul meu pot sa sper pentru o noua zi, pentru ei, pentru toți oamenii lumii și pentru mine.
Da, iti mulțumesc pentru toate zilele adunate în tolba vietii mele, și a celora ce în suflet ii port, si zilele chiar nu sunt puține . . . sunt mii, iti multumesc pentru ca speranțele mele, nu sau pierdut în van, ci au devenit binecuvântari de tine date zilnic, celor dragi mie, si multor oameni minunati din întreaga lume.
Cand ziua apune, Domnului, din nou ii vorbesc, cu un suflet sincer Lui ma destainuiesc, si în Domnul îmi pun speranta pentru un nou mâine, căci mâine după mâine, sunt binecuvântările cele mai de preț ce le primim, de la bunul Dumnezeu.
. . . Tu, cât de bogat esti om minunat?
De când ai venit pe lume, câte zile daruite de Domnul, în tolba vietii ai adunat . . .
Câte amintiri dea lungul zilelor, de Domnul daruite, poți depana prin fata luminii ochilor tai, uitându-te înapoi în al tău trecut, e atâta iubire acolo, e mult senin și de-asemenea vânt, si ploii, dar e al tău destin, în zilele daruite de bunul Dumnezeu.
E extraordinar cum Domnul ne-a creat, cum al nostru creier stochează, iar sufletul retrăiește, momente inedite amintiri fericite, supărări, ploaii și vânt, ninsori, primăveri după primaverii cu infinite și inedite flori în mii de culori, toate anotimpurile de Domnul daruite, prin care viețile noastre imuguresc, rodesc și ating apogeul, în care argintul își spune cuvântul, si pasim mai încet pe drumul vieții, dar cu un bagaj de amintiri …. filmul vietii, stocat intr-un, sertaras al creierului nostru, cât de minunat Domnul ne-a creat. Măreția Domnului nu are comparativ, si e de neegalat, pur și simplu e unicat, e Dumnezeu, al nostru al tuturor Tatăl ceresc.

by sorinahasballa


Domnul sa fie în continuare cu noi toti, sa ne ocrotească și calauzeasca, pacea Lui mereu sa o reverse peste ale noastre vieti, ca să avem lumina si înțelepciune, direcție în viata, pasind mereu pe calea Lui, purtând în suflete doar adevăr, iubire și iertare . . . Amin!

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

One thought on “Cea mai valoroasa

Comments are closed.

%d bloggers like this: