In fiecare zi & din nou


Cheamă-l pe Domnul, de cum te-ai trezit, si imbucura-l cu vocea ta, multumeste-i de ziua data, de tot ce ai în viata ta, multumeste-i de gija, ce ți-o poartă ție și celor dragii, oamenilor din întreaga lume, multumeste-i ca ești sănătos și bine, sau dacă probleme de sănătate sunt, atunci multumeste-i Domnului, ca ti- dat liniste sufleteasca, si ca mai ușor poți să-ți accepti situația în care trăiești, multumeste-i Domnului, pentru balansul&direcția din a ta viata, pentru pacea ce o revarsa asupra ta, și celor dragi ție, asupra oamenilor din întreaga lume, ce vor in Domnul să aibă credinta, și pe cale Lui sa pășească, multumeste-i pentru sănătate și sau vindecare, fizică, psihică , si mintală , căci Domnul e unicul ce poate vindeca  omenirea întreagă, căci doar Domnului îi stă în putere aceasta, da .  .  . multumeste-i zilnic Domnului, cu un suflet curat, si cu toată fiinta ta, pentru felul în care te- a creat, sofisticat & atât de  minunat. Roagă-te Domnului continuu, și neconditionat din tot sufletul, si alege sa trăiești armonia Domnului, da . . . armonia Domnului, este sa pasesti pe calea adevărului, cu un suflet curat, sa îl inviți pe Domnul în sufletul tău, în casa ta, mereu, vorbindu-i prin rugaciune constant și în numele Lui Isus.

E atât de minunat, ziua să-ți incepa in lumina dimineții, considerandu- l pe Domnul prioritatea no1 in viata ta, doar ca să-i mulțumești, pentru toat ce sufletul tău simte . . . te vei simți împlinit și ziua ti-e minunată, indiferent de vremea de afara, indiferent . . . de ce ziua ar vrea sa o umbrească, vei ști cum sa administrezi momentul, cu intelepciune, si cu un suflet linistit, căci Domnul e mereu cu tine . . .

Alege sa – vorbești Domnului de cum ochii tai lumina au zărit, si te vei simtii împlinit 100%,in suflet și minte, orice problema întâmpini prioritatea no1, Domnul sa fie, vorbeste-i oricând și oriunde, Domnul te asculta.

by sorinahasballa

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

One thought on “In fiecare zi & din nou

Comments are closed.

%d bloggers like this: