Mereu cu noi 100%


Domnul, e Cel ce neclintit sta lângă noi mereu, zi și noapte. El, Domnul gândurile întregii omeniri, le poartă, de aceea pentru că El, e a tot Puternicul și poate, căci El, e a întregii lumi creator, cu tot ce suflare pe pământ are, toate sunt a Domnului, de mana Lui create, si tu și eu noi toti, tot universul e al Domnului, Tatăl nostru ceresc.

Doar meditând, la a Domnului creație, la a Sa măreție, e imposibil sa nu realizezi ca noi de mana Lui, a Tatălui ceresc am fost făcuți, si pur și simplu simți ca ești în umbra Domnului, în siguranță, căci El, bunul Dumnezeu, doar El ne poate ocrotii, de propriile noastre greșeli, când meditezi asupra universului, doar cerul admirându-l cu tot ce el cuprinde, trăiești un sentiment aparte, căci când noi, meditam Domnul ne vorbește, prin tot ce El a creat, iar noi toti beneficiem, oameni buni, de vasta Sa creație, a Domnului, dacă într-adevăr ai acest sentiment, si poți sa vezi în stelele, luna, soare, iubirea Domnului, pentru tine, vei înțelege și recunoaște a Domnului măreție, si nu mai vrei nici cand, pasii să-ți calce strâmb, ci nu vei știi cum sa ii îndrepți cât de perfect omenesc poți, doar sa stai curat în umbra Domnului, si să-ți faci prioritate în viață, pe bunul Dumnezeu, ca să poți medita într-adevăr mai apoi, cu un suflet curat la măreția Domnului, ca Domnul sa-ti vorbească prin toată creatia Lui, dacă meditezi…nici când nu te vei mai lasa, far de a daruii minute (“) Domnului,din viata ta, prioritate Domnului cum ochii ii deschizi.

Când ziua cu Domnul ți-o începi, totul decurge în armonie căci, când Domnul face parte din a ta viata, totul prinde culoare, si e multa iubire și iertare, iar cafeluta ce o servești după aceea aroma ei nu are egal, ziua îți merge bine totul se leagă… ca prin minune, da și poți zâmbiți ca e pe bune, când ești cu Domnul în suflet și minte, Domnul e cu tine 100%.

Vorbeste-i Domnului, caci când te rogi Domnul asculta, si meditează la tot ce Domnul a creat, atât de sofisticat și atunci, tu vei simți cât de plăcut e când Domnul îti vorbește . . . Meditează doar, si te roagă conținu, fi stabil în relația cu Tatăl ceresc, si cheamă-L din tot sufletul, în casa ta, în suflet și minte.

©2022 /by sorinahasballa

Weekend plăcut, și trăiește pe calea și în umbra Domnului, în siguranță.

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

%d bloggers like this: