Început de primăvară umbrita de tristețe …


… Ambasadori, ce vestesc trezirea naturii, la viata . . . firavii ghiocei, ce se strecoară printre cristalele zăpezii, să vestească începutul primaverii . . . oxigen fără masca, viata nu pandemie, viață în acest 1 Martie 2022, albul clopoteilor ghioceilor, pacea în lume sa o aducă îmi doresc, voi ?! iar verdele ozonul să-l ocrotească, sa fie bun de respirat, si prosperitate sa aduca, pentru copii, copiilor nostrii . . . generații după generații, in întreaga lume, asta sa însemne trezirea primaverii la viata, 2022, pace și prosperitate in lume, nu bombe și întunecime, ci lumina Domnului să fie mereu cu noi.

#words4you#by sorinahasballa
photo mix-up through GridArt

Fie ca bunul Dumnezeu, sa lucreze in viețile celor ce conduc țările lumii, sa nu se scufunde în bezna celui rău, si sa ne întunece viețile, primavara, pictând peste albul ghioceilor, cu sânge . . . de părinți și nevinovați, copii.
Nu distrugeți natura, vieti nevinovate, cu războaie inutile, într-o lume atât de dezvoltata si sofisticată, natura nu poate fii supusa pandemiei creată de armele razboiului, natura nu poartă mască, ea pur și simplu v-a murii intoxicata, otravita de bombele sofisticate pline de chimie . . . ce aduc doar distrugere și bezna după ele.
Iar când, ce Domnul a creat, începe să se ciobească, si natura moare, soarele nu o să mai strălucească, vietile se vor scurge nevinovate, din cauza #, ce rațiunea mintii și – pierdut,
Cei ce răscolesc pacea în lume, opriți-vă, nu- – l supărați pe bunul Dumnezeu, nu atrageți sfârșitul după voi, căci viata de Domnul e creată și data, nu schimbati, cursul vieților oamenilor, de Domnul daruite, nu va aparține … e funcție depășită.
Lasăți- ne sa ne trăim viețile . . . primavara să ne inunde sufletele, florile viu colorate în mii de culori de Domnul pictate, sa nu le transformați într-o culoare, de rosu, căci din nou, nu va aparține . . . dar viata sa ne-o conduceți în a Domnului lumină, cu intelepciune, precum in jurământul depus în fata Domnului și națiunilor ce conduceți, căci vrem să sa trăim în pace multe primăveri, încă cu voia bunului, Dumnezeu.

©2022 /by sorinahasballa

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

%d bloggers like this: