Precum nenumaratele…


Fa loc minunilor Domnului in viata ta . . . credinta & rugaciunea e cheia, lumina, e conexiunea cu Tatal ceresc, intinde-ti mainile catre cer, odat’ nu mai e de asteptat, cere indurare Domnului, cu un suflet curat, si cere-ti iertare pentru pasii gresiti, ce mai stai . . . om necajit, nu-l fa pe Domnul sa astepte, fiinta nefericita, cu sufletul intunecat, nu simti ca te-ai adancit intr-un hau in care, lumina Domnului din suflet se stinge, inchina-te zilnic, Domnului ii vorbeste, umil si sincer continuu, si pe Domnul in sufletul tau, il primeste, nu pierde timpul pana nu e prea tarziu, ca lumina Domnului sa iti salveze sufletul adancit in intuneric, lasa-L pe Domnul sa puna lumina, in a sufletului intuneric, sufletul sa-l vindece, roaga-te lasa lacrimile din adancul sufletului, in valuri pe obrajii necajiti sa se prelinga, intunerecul sa-l spele din launtrul sau, caci boala intunecata, sufletul ti-la cuprins. Plangeti sufletul om nefericit, pan’ ce de mizeria intunericului s-a curatit, iar Domnul sufletul din cer iti v-a vedea, caci din el lumina v-a emana, cand de intunerec se v-a elibera, pentru ca l-ai primit pe Domnul in sufletul tau, iar Tatal ceresc te-a vindecat punand a Lui lumina in el, mentine rugaciunea, conexiune cu bunul Dumnezeu, sa poata sa te ocroteasca de cel rau, lumina Domnului de intuneric te v-a elibera, si nici cand nu – ti vei mai dorii, in preajma raului sa ma fii, niciodat.
Ramai cu Domnul, in lumina om minunat, precum Tatal ceresc te-a creat.

Nenumaratele stralucitoare stele, ne asemuim cu ele, cand sufletele sunt pline de iubire, pentru Tatal ceresc, ele au o lumina aparte, caci sufletele stralucesc precum stelele cerului atunci, cand in suflete il primim pe Domnul, si traim pe cai, de lumina.
Domnul din a Lui imparatie, pe toti ne stie, si ce purtam in suflete El stie, si ne ocroteste, ca sa nu ne cuprinda bezna raului, lumina sa o umbreasca, caci lumina din sufletele noastre, incet se stinge atunci cand intunericul le cuprinde, si se imbolnavesc, cad incatusate in anxietate si depresie, raman pierdute, in sclavia intunericului, pentru o vreme, sau chiar pentru eternitate, daca Domnului nu-ti intinzi mainile cerand din acel hau sa te scoata . . . incearca poti sa o faci, intinde mainile catre Domnul, El asteapta mereu oaia pierduta sa o recupereze. Increde-te mereu in bunul Dumnezeu, om minunat ca o Domnul e Pastorul tau.

©by sorinahasballa.words4you
27/11/2022

Advertisement

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

One thought on “Precum nenumaratele…

Comments are closed.

%d bloggers like this: