Toate vin de la bunul Dumnezeu


Making the photo mix, & my words written for you, was made possible by the Collage Maker Grid Art app.

Sa mergem inapoi la radacinile inceputului, creatia Domnului, pentru noi toti… Domnul a gandit adanc totul pentru ca vietile  noastre sa functioneze in conditii maxime  .  .  .  . 

Geneza (Facerea)   Cap. 1 vs. 29

Si Dumnezeu a zis: ,, Iata ca v’am dat orice iarba care face samanta si care este pe fata intregului pamant, si orice pom, care are in el rod cu samanta : aceasta sa fie hrana * voastra. ”

Printre toate ierburile si semintele acestora inclusiv a pomilor, printre ele sunt si surese de hrana si surse de tamaduire a bolilor pe cale naturala, asa cum Domnul le-a creat, date de mama natura, dar far’ de chimicale.   Aceste surse de hrana naturala si medicamente naturiste, sunt tot mai greu de  gasit, mai bine zis sau inlocuit cu productii pe banda, tehnologie avansata, robotizata, ei fac banii, iar noi mancam si ne tratam cu  produse 90%  umplute de chimicale ,  iar sanatatea globala a scazut la un nivel de  ne comentat ….  si tragedia in sanatate continua si nu mai avem energie de viata…. nu mai avem increderea in ce mancam, ca si medicamentele si mancarea din aceasta lume ”avansata” a ajuns sa aibe si ele efecte adverse, si lumea se rarest, asa cum vor unii. Iar noi ne dorim sa traim si sa ne hranim ca pe vremuri, cu fructe sanatoase, carne din animale neinjectate cu antibiotic si chimicale, ca ele sa crească peste noapte, doar ca unii safaca banul & sanatate sa ne distruga.

Doar bunul Dumnezeu v-a putea oprii, aceasta tehnologie, ce de fapt ne pune la pamant, a ajuns sa ne faca rau, cand omul nu inteleg, si si-a depasit limitele… Domnul intervine, dar pentru om v-a fii prea tarziu, si cei ce nu cunosc limita, din ne fericire trag si pe altii dupa ei.

Domnul se uita la noi, si ne vede, ne stie tot ce gandim si pasim, si 99% e plin de dezamagire, fata de noi, si mai mult de cei ce cred ca vor ajunge, sa schimbre lumea asa cum vor ei, tragandu-ne in intuneric, si distrugand armonia creatie Domnului . . .

Advertisement

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

%d bloggers like this: