La multi ani Isus,


La multi ani, Isus fiu de imparat, print al pacii al intregii omeniri, suflet pur far de pacat, ce pe lume ai venit, atunci de milenii, profetia Domnului, sa o implinesti, omenirea, de pacatele grele sa o salvezi.

Dar nimic omenirea, nu a vrut sa inteleaga, caci radacinile ei, au fot prea adanc infipte in pacat, nu s-a vrut sa se inteleaga ca Tu, Isus, esti unicul fiu a Lui Dumnezeu, nu venisesi pe lume omenirea sa judeci, ci pasii sa ne scoti de pe caile pacatului cel intunecat, pe cai de lumina, cai unde bogatia sufletului era credinta, iubirea, valori adunate in suflet ce aduceau, lumina in viata, dar era greu de trait pe cai de lumina … era mai usor sa se pacatuiasca, si ai fost vandut pentru bani marunti, de un suflet pierdut complet in intuneric, si majoritatea nu au ripostat, sau complacut, de frica, si au ales sa traiasca, in pacat, de si au stiut ca sufletul Ti-e, pur curat precum nu mai exista, atunci de milenii, acum si pe vecie, in intreaga omenire, si la rastignire te-au impins, pe Tine Isus fiu de imparat al intregii omeniri, Tu print al pacii si iubirii, lumina intregii omeniri.

Dar Tu Isus, fiu de imparat al omenirii intregi, profetia ai implinit, si acum esti, tot o lumina, si in infinitatea cerului Tu domnesti, rugaciunile noastre, care bunul Dumnezeu, le asculta, nu au nici o valoarea doar cerute, in numele Tau, Isus. Lumina Ta Isus, invaluie doar pe cei a caror bogatie, e credinta si iubirea, adunata, in suflete, nu bogatiile lumesti. Si totusi, mare spernta sa avem in acest sezon, in care esenta e sarbatorirea, nasterii Lui Isus, speranta, pentru indurare fata de ale noastre greseli, speranta la iertare, speranta ca Domnul Isus fata catre noi, si-o va mai intoarce, sa ne ierte pacatele, sa putem pasii pe cai de lumina.

La multi ani, Isus imparat al intregii omeniri, multumesc pentru sacrificiul, ce pentru a salva omenirea l-ai facut, acum de milenii, slava noastra Tu esti Isus, Doamne, in numele Lui Isus, iti multumesc, ca profetia de Tine data, de fiul Tau, Isus a fost implinita, iar acum si pe vecie, la a Ta dreapta El, e lumina lumii, si unic stralucesti, caci El e imparat lumii. Sa ne bucuram in sufletele, noastre ca profetia implinita, a facut ca Isus, pe vecie in imparatia, cerului sa domneasca, pasii spre lumina sa ne calauzeasca.

Intinde mana catre Isus, cu un suflet deschis si curat, e sezonul ce ne cheama la credinta, pe mine pe tine, pe intreaga omenire, sa pasim pe cai de lumina. Zilele trec, luna dupa luna, Decembrie vine, si trece, cu fiecare sfarsit de an, chemarea Lui Isus e aceeasi… chemarea la schimbre in, suflete, El ne asteapta, mereu cu mana intinsa, dar ceasul ticaie, iar timpul trece precum viteza luminii, in defavoarea noastra, cu fiecare sezon ce trece, si ne reaminteste mereu … sa pasim cu un suflet curat pe cai de lumina.

Sezon binecuvantat, o seara linistita.

by Sorina Hasballa ©2022

Advertisement

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

%d bloggers like this: