Suflet bogat


2023, 365 de pagini albe, din care sau scurs dimineti minunate, de a Ta lumina Doamne, binecuvantate, pagini albe curate in care condeiul meu, te cuprinde in ale mele ganduri si cuvinte, pentru ca Tu esti Doamne, bogatia sufletului meu, prezenta Ta, e zilnic in viata mea, in casa mea, cu tine Doamne eu imi incep ziua, si ori ce fac si unde pasesc, Tu Doamne cu mine esti, in minte si suflet, si inainte de culcare, cand ziua sa apuna vrea, si cand stelele si luna domnia-ti lumineaza, din nou Tie Doamne ma inchin, si o rugaciune-ti spun de multumire, caci ziua a fost plina de iubire, pentru cei dragi, si ganduri bune pentru toti oamenii din intreaga lume, si-ti multumesc pentru prezenta Ta, in viata mea, si a celor dragi mie, pentru calauza pasilor nostrii, pe cai de lumina, pentru sanatate si vindecare, a celor dragi mie, pentru pacea Ta revarsata peste mine si cei dragi mie, ca sa primim, lumina si intelepciune pentru viata, ii multumesc Domnului, in a mea inchinare pentru nepretuita pace, ce a revarsat-o asupra celor dragi mie si a mea, in numele Lui Isus, caci far de ea, armonie in ale noastre vieti nu am avea, doar pacea Ta Doamne, ne umple inimile de iubire si e mult loc si pentru iertare, iar linistea sufleteasca tot Tu, ne – o dai Doamne, cand pacea Ta, Tu peste noi o reversi, si Doamne te rog sa-mi permiteti sa sper, pentru cei dragi, pentru intreaga omenire, si pentru mine, la o noua zi, ca sa ne trezim cu voia Ta, si maine, caci Tu Doamne daruiesti viata, si o binecuvantezi, in lumina fiecarei dimineti . . . dimineti dupa dimineti, zilele paginile albe, au prins viata, si sau lasat descrise in cuvinte, ca trairile sa nu se piarda, zilele trec, cu bucurii, tristeti, sau impliniri, si ori cum ele au trecut, si sper ca vor mai fii, zilele de Tine daruite, mereu am sa le cinstesc, cum pot mai bine, vorbind lumii de Tine, Doamne, de cat de maret Tu Doamne esti, si de felul cum ai lucrat in a mea viata, cand la pamant cazuta am fost, si nimenea, mana nu si – a intins, de jos sa ma ridice.
Doar Tu Doamne ai fost, mereu cu mine, si esti mereu cu toti, cei ce vor sa te cheme in a lor viata.

Tu Doamne, ai fos mereu in urma pasilor mei si nu am realizat, si nici cand nu mai lasat sa cad, ca de jos sa nu ma mai pot ridica, mereu am gasit palpaind o lumina, pe calea vietii mele, ce nu ma lasat in intuneric sa ma pierd . . . nicicand.
Desii Domnul a fost, este, si v-a fii, cu noi mereu, generatii dupa generatii, noi doar trebuie sa stim ca El este vesnic, si mereu, gata sa ne ajute, dar mana trebuie sa o intindem Lui, si in ale noastre vieti sa il invitam, si cu Domnul bucuriile, si ale noastre greutati sa le impartasim, caci doar cu Domnul viata ne este comleta.
2023 un an plin de speranta, in care Domnul sa primeze, Isus pasii sa ne ghideze si sa lucre in ale noastre vieti.
Viata e sinusoidala, cu urcusuri si coborisuri, iar crucea usoara nu ne este nici unuia, permite-i Domnului sa faca parte din viata ta, si roga-l in numele Lui Isus, sa puna lumina pe calea ta, sa simti cum e sa traieste, cu a Domnului armonie, minunate binecuvantari au sa – ti invaluie viata, nu te mai incapatana, om minunat, lasati viata in mana Domnului, chiar azi, si scrie important & minunate pagini de viata, 2023 pasind pe cai de lumina in a ta viata.

©2023 by angely #words4you#

Advertisement

Published by angely#words4you#

Imi iubesc eu-l, dar nu mai mult decat pe Dumnezeu.

%d bloggers like this: